Muži smutněte! Kráska Scarlett Johansson se zasnoubila s francouzským novinářem
zdroj: Profimedia

Muži smutněte! Kráska Scarlett Johansson se zasnoubila s francouzským novinářem

5. 9. 2013 – 16:01 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Jedna z nejvíce sexy bohyň planety se rozhodla podruhé zkusit štěstí ve svazku manželském. Vyjde jí to konečně?

Osmadvacetiletá herečka vstupuje do sexuálních představ nejednoho muže, ale pouze jeden získal klíč k jejímu srdci. Francouzský žurnalista Romain Dauriac zřejmě Scarlett okouzlil svým evropským šarmem, jak jinak si totiž vysvětlit její rozhodnutí znovu se vdát? Ještě nedávno prohlašovala, že se podruhé vdávat rozhodně nechce a najednou po devíti měsíční známosti jsou všechny zásady pryč.

Scarlett Johansson Festival v Benátkách | zdroj: tisková zpráva

První manželství s hercem Ryanem Reynoldsem vydrželo pouhé tři roky a i ten znovu skočil do svazku manželského s další hollywoodskou kráskou Blake Lively. Nechtěla být proto Scarlett pozadu? Možná využil Dauriac období největší zamilovanosti a chce si tak vztah s herečkou pojistit, protože kdo by riskoval, že mu taková žena uteče?

Scarlett Johansson zdroj: tisková zpráva

Francouz prý Scarlett požádal o ruku již před měsícem a na filmovém festivalu v Benátkách se už skvěl na jejím prsteníčku nepřehlédnutelný prsten. "Zasnoubili se a jsou velmi šťastní," svěřil se zdroj z okolí páru magazínu People. Okolnosti ohledně jejich zasnoubení známi zatím nejsou, ale díky Romainově francouzské národnosti se dá očekávat, že to bylo velmi romantické.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!