Může být ještě štíhlejší? Miley Cyrus se blíží anorexii
zdroj: Profimedia

Může být ještě štíhlejší? Miley Cyrus se blíží anorexii

30. 6. 2013 – 10:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Populární zpěvačka je čím dál hubenější a zdá se, že i spokojenější. Jak daleko ale ještě zajde?

Dvacetiletá zpěvačka se objevila v černém overalu s kraťásky na Mackapalooza hudebním festivalu v Miami. Vypadala sice hodně sexy, ale každý si musel všimnout její extrémně vychrtlé postavy. Dohromady s upnutým outfitem a kraťoučkým chlapeckým sestřihem se její postava zdála ještě hubenější. Miley byla kdysi normální holka s pěknou postavou, ale jak se zdá, za svou minulostí Hannah Montany hodlá udělat obrovskou čáru, což dokazuje jak změna zevnějšku, tak i její chování.

Miley Cyrus zdroj: Profimedia

Zpěvačka se chová velmi vyzývavě a v jejím posledním klipu nechybí sexuální náznaky a pózy. Změna v její strategii je patrná a ve všech směrech jí vyhovuje. Jak se to zamlouvá jejím fanouškům je otázka a určitě jich pěkných pár i ztratila, zejména ty, kteří byli zvyklí na sladkou holku z populárního seriálu.

Miley v současnosti propaguje svůj nový singl We Can´t Stop, se kterým láme rekordy s téměř 43 milióny zhlédnutí na Youtube!

"Ti, kdo vás nenávidí, vás budou nenávidět. Ale oni taky kliknou na moje video, takže je mi to jedno. Pomohli jste mi prolomit rekord a pokud jste to shlédli, abyste mě nenáviděli, tak díky vám jsem vyhrála," vysvětlila svou strategii Miley.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku