Modelka Erbová a fotbalista Řepka do toho o prázdninách praští
zdroj: tisková zpráva

Modelka Erbová a fotbalista Řepka do toho o prázdninách praští

1. 7. 2013 – 9:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Jedna z našich nejzajímavějších modelek si po dvou a půl letech chození a společném synovi řeknou konečně ANO!

Jedenatřicetiletá úspěšná modelka, která jako jedna z mála vsadila na krátký sestřih, který ji dělá mezi ostatními modelkami unikátní, chystá veselku. Kráska má z předchozího vztahu s o čtyři roky mladším sparťanským hokejistou Zdeňkem Bahenským dceru Viktorku, ale nakonec zakotvila u problematického devětatřicetiletého fotbalisty Tomáše Řepky, se kterým se dala dohromady před více jak dvěma lety a kterému stačila porodit syna Markuse.

Již delší dobu se spekulovalo o datu jejich svatby a nyní modelka v rozhovoru pro server blesk.cz prozradila, že veselka bude o prázdninách. Dokonce už budoucí manželé koncipovali předmanželskou smlouvu, která určuje rozdělení majetku v případě rozvodu.

"Smlouvu právník koncipuje tak, že jak Tomášovy příjmy, tak dluhy se nebudou týkat mě a moje příjmy i dluhy se nebudou týkat Tomáše. Přeju si vedle Tomáše zestárnout, ale pokud by nám to, nedej bože, přestalo klapat a došlo na rozvod, ten papír je tak zformulovaný, že by stačilo vyřešit jen otázku návštěv syna Markuse a pravděpodobně výživné na něj. Majetek, který se u soudů dělí nejdéle, je vyřešen. Vážně nejsem zlatokopka!" svěřila se Vlaďka s předmanželskou smlouvou.
Nyní už jen zbývá vybrat šaty!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku