Modelka Cara Delevingne si zahrává! Sblížila se se závislákem Petem Dohertym
zdroj: tisková zpráva

Modelka Cara Delevingne si zahrává! Sblížila se se závislákem Petem Dohertym

15. 7. 2013 – 10:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Přátelé žádané britské modelky bijí na poplach a její počínající vztah s nechvalně známým hudebníkem, který má problémy s drogami a alkoholem, rozhodně neschvalují.

Ale v tomto případě by byla na poplach každá matka, kdyby její dcera začala být vídána s takovým problematickým člověkem, jakým Pete skutečně je. Čtyřiatřicetiletý hudebník je známý také jako dlouholetý přítel modelky Kate Moss, která byla v jejich vztahu také jako utržená ze řetězu a soužití s ním ji také v té době negativně poznamenalo.

Dvacetiletá Cara se seznámila s frontmanem kapely Babyshambles během pařížského fashion weeku, kde ji požádal o telefonní číslo. Modelka si ale vzala nějaký čas na to, než mu na jeho textovou zprávu odpověděla. I přes nevoli její rodiny a blízkých, se rozhodla pro schůzku s rockerem po přehlídce v Paříži, když měla volno a jejich společným tématem byla hlavně hudba. Dokonce se domluvili, že si společně zazpívají.

Pete Doherty zdroj: tisková zpráva

"Pete se do Cary zbláznil. Vidí v ní náhradu za Kate (Kate Moss pozn.red.), která byla dosud jeho největší láskou. Jsou teď v kontaktu skoro každý den. Cara miluje jak mluví o rock´n´rollu a Kate," řekl zdroj.

Modelka se chce prosadit vedle modelingu i na hudebním poli a jejími nejlepšími přítelkyněmi jsou zpěvačky Rita Ora a Rihanna. Vztah s Petem by jí mohl uškodit i v její hvězdné modelingové kariéře, zejména kvůli pověsti. Všichni se o Caru bojí také z důvodu, že její matka Pandora byla také jako Pete závislá na heroinu a to samé může ohrozit i ji samotnou.

Cara je v současnosti velmi uznávanou módní ikonou a mnozí ji přirovnávají právě ke Kate Moss. Chce se jí ale opravdu ve všem podobat?

Zatím bez komentáře, buďte první!