Mladý herec Cory Monteith ze seriálu Glee byl nalezen mrtev!
zdroj: tisková zpráva

Mladý herec Cory Monteith ze seriálu Glee byl nalezen mrtev!

15. 7. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Smutná událost se stala tento víkend a zatím nikdo nezná pravou příčinu smrti. Proč ale musel vyhasnout život tohoto mladého talentovaného herce?

Teprve jednatřicetiletý americký herec známý například ze seriálu Glee, byl nalezen mrtev tuto sobotu v hotelovém pokoji ve Vancouveru v Kanadě. Cory se zapsal v hotelu 6. července a měl ho zaplacený až do této soboty. Když ale uplynul jeho čas odhlášení, hotelový personál šel pokoj raději prozkoumat a našel tak jeho tělo.

Cory Monteith zdroj: tisková zpráva

Kamera hotelu Coryho zachytila v ranních hodinách, jak se vrací na pokoj, ale nebylo zaznamenáno nic podezřelého, co by nasvědčovalo vraždě. Koronerka Lisa LaPointe tisku vypověděla: "Nemáme moc informací o příčině jeho smrti. Jménem policie ve Vancouveru chci všem pozůstalým, mezi které patří rodina, přátelé, spolužáci, ale i milióny fanoušků, vyjádřit naši upřímnou soustrast."

Cory Monteith zdroj: tisková zpráva

Milióny domácností sledovalo seriál Glee a Cory Monteith jim bude chybět nejen v jeho nových dílech. V minulosti se herec svěřil se svým problémem se závislostí na návykových látkách a letos dokonce dobrovolně nastoupil na léčení. Je otázkou, zda jeho náhlou smrt zapříčinilo předávkování, nebo jiný zcela neznámý důvod. To vše bude již časem objasněno.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku