Mladičká Barbora Podzimková jde po vítězství v Elite Model Look na dračku
zdroj: tisková zpráva

Mladičká Barbora Podzimková jde po vítězství v Elite Model Look na dračku

28. 1. 2015 – 12:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Úspěch a zase úspěch, tak se dá nazvat kariéra Barbory Podzimkové, přestože je teprve v rozpuku. Nedávno vyhrála světové kolo Elite Model Look a už má za sebou focení, pro které by daleko starší modelky udělaly cokoliv.

Je tomu teprve pár měsíců, co se mladičká Barbora Podzimková stala českou vítězkou prestižní modelingové soutěže Elite Model Look. V prosince se pak spolu s dalšími vítězi z ostatních zemí zúčastnila finále v čínském Šen-čenu. Právě na finále převálcovala ostatních 42 finalistek a stala se absolutní vítězkou tohoto ročníku. 

Elite zdroj: tisková zpráva

Tehdy šlo o jedinečný úspěch, protože v předešlém ročníku se také na prvním místě umístila Eva Klimková, která si po roce od své výhry vybudovala solidní kariéru ve světě módy. 

Podzimková zdroj: Facebook

Patnáctiletá Barbora Podzimková má také skvěle našlápnuto. Už stihla nafotit zahraniční módní story a to přímo pro italskou verzi časopisu Vogue, kterou by ji kdejaká starší modelka mohla závidět. Tohoto jedinečného focení se kromě jí zúčastnilo i několik finalistek a finalistů z finálové světové soutěže. 

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku