Milionářská dcera Ivanka Trump porodila syna a ukázala svou překrásnou dceru
zdroj: Profimedia

Milionářská dcera Ivanka Trump porodila syna a ukázala svou překrásnou dceru

17. 10. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Krásná podnikatelka a modelka neztratila svůj půvab ani po porodu svého druhého dítěte, kterého přivedla na svět toto pondělí.

Jednatřicetiletá Ivanka Trump je dcerou známé češky Ivany Trump a amerického milionáře Donalda Trumpa, po kterém zdědila obchodní talent. Je výkonnou viceprezidentkou Trump organization, která ovládá Trumpovy hotely, reality a golfová hřiště a sama podniká v mnoha dalších odvětvích včetně módy. I když je v USA známou celebritou, nebojí se své dvě ratolesti ukázat světu a pravidelně dává rodinné fotografie na sociální síť. Nechala dokonce zveřejnit fotku sebe a svého právě narozeného syna Josepha Fredericka Kushnera, který se narodil toto pondělí večer, ještě z porodnice a se šťastným výrazem ve tváři se s ním pochlubila ostatním.

Arabella a Frederick zdroj: Instagram

Ivanka vypadala po porodu neuvěřitelně a nikdo by neřekl, že zrovna přivedla na svět miminko. Jméno Joseph vybrala společně s manželem Jaredem Kushnerem po jejich prarodičích. "Jaredův dědeček Joseph byl jako skála. Doufáme, že jeho neporazitelného ducha, smysl pro rodinu a pracovní morálku vštípíme i našemu synovi. Můj dědeček Frederick byl stavitel nejen desítek tisíců domů v tomhle městě (New Yorku), ale také soudržník rodiny, která dodnes oslavuje jím založené tradice," vysvětlila. Nejen rodiče, ale hlavně jejich dvouletá dcera Arabella se z malého bratříčka těší. Bratříčka si už pochovala a bude určitě jeho velkou opatrovatelkou.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku