Miley Cyrus zase vyváděla! S opičkou i obřím megaplyšákem předváděla sexy pózy!
zdroj: tisková zpráva

Miley Cyrus zase vyváděla! S opičkou i obřím megaplyšákem předváděla sexy pózy!

25. 9. 2013 – 7:41 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Tak ta si nedá pokoj! I přes veřejnou kritiku dokonce i od svých kolegů ze showbyznysu a rodiny to Miley rozjíždí na plné obrátky.

Dvacetiletá zpěvačka se zřejmě rozhodla, že její pobuřování divokým tancem, který předvedla na předávání cen MTV byl jen slabý odvar a rozhodně nehodlá ze svého chování nijak slevit. Vlastně proč taky? Fanoušci jí neubyli, ba naopak, a zájem médií o její osobu každým dnem stoupá. Je jasné, že v roli hodné holčičky by se o ní denně nepsalo a ona to moc dobře ví.

Miley Cyrus zdroj: Profimedia

Miley poslední dobou vystupuje se skupinou liliputů, kteří jí dělají doprovodnou kapelu, ale i tanečníky. S nimi předvádí svůj twerking tanec a nezapomíná je ani plácat po zadku. Naposledy pózovala s obřím rudým plyšákem, kterému rejdila na klíně a předváděla neuvěřitelné kousky. Zavděk vzala i malinkou opičkou v kovbojském oblečku, kterou si vzala na záda a předváděla smyslné pózy. 

Miley Cyrus zdroj: Profimedia

Co uvidíme příště? Je jisté, že Miley ještě nepředvedla všechno a ve své nové roli sexuální provokatérky se cítí jako ryba ve vodě. Bohužel to mělo za následek rozpad vztahu s jejím snoubencem Liamem Hemsworthem, který její výstřelky neustál. Ten si už ale našel novou kost v podobě nádherné herečky Eizy Gonzalez, se kterou už byl dokonce přistižen při veřejné líbačce.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku