Miley Cyrus vystoupila s liliputími muzikanty a světe div se! Chovala se normálně!
zdroj: Profimedia

Miley Cyrus vystoupila s liliputími muzikanty a světe div se! Chovala se normálně!

9. 9. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvačka v německé TV show zazpívala s kapelou, kterou tvoří samí liliputi a vypadá to, že se poučila ze svého nevhodného chování na cenách MTV.

Miley toho ve svých dvaceti letech stihla opravdu dost. Hvězda Disney Chanellu několik let hrála dvojroli v seriálu Hannah Montana, díky kterému získala obrovský počet příznivců po celém světě. Z této škatulky dětské hvězdy se ale chtěla vymanit a vydat se na sólovou kariéru zpěvačky. To se jí zčásti povedlo, ale bohužel to dotáhla až k tomu, že ji mnoho z nich začalo nenávidět. Po jejím vystoupení na vyhlašování hudebních cen VMA v rámci stanice MTV se od ní dostancoval dokonce i její snoubenec, který si s ní dává dokonce zdravou pauzu.

Miley Cyrus zdroj: Instagram

Možná si to Miley vzala opravdu k srdci a na vystoupení v rámci německé TV show Shlagg Den Raab nevyplazovala ani svůj ohromný jazyk, jak mívá zvykem, ani nepředvádla sexy lascivní gesta. Co si ale neodpustila, bylo poplácání liliputí tanečnice po zadečku ve stylu twerkingu, což je pojmenování pro kroucení zadkem, který je pro Miley tak typický. 

Pokud se zpěvačka trochu zklidní a ze svých vystoupení a videoklipů ubere trochu té nadbytečné sexuality, možná jí to jen prospěje, protože její nová píseň We Can Stop je opravdu dobrá a mnozí budou raději koukat na tu starou dobrou Miley, než na sexuální dominu, které chybí už jen bičík do ruky. Sami se můžete přesvědčit, jak se jí vystoupení s mini hudebníky povedlo!

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku