Miley Cyrus se cítí zhrzená. Nechápe, proč lidem vadí, že 'pobíhá s kozama venku'
zdroj: Profimedia

Miley Cyrus se cítí zhrzená. Nechápe, proč lidem vadí, že 'pobíhá s kozama venku'

9. 8. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Kontroverzní popová hvězda se podělila o své názory na současný hudební průmysl. Ten ji prý připadá příliš sexistický i ageistický. Co ještě prozradila?

Miley podle svých vlastních slov prostě chce být sama sebou – a není jí jasné, co je na tom špatného, ani proč jsou její show haněny víc, než vystoupení jiných umělců.

V rozhovoru pro zářijové číslo časopisu Marie Claire mj. uvedla, že hudební svět se příliš zaměřuje na peníze.

"Lidé v tomto odvětví pořád myslí na to, jak vydělat co nejvíc peněz a já se ptám: 'Co z toho?' Pravděpodobně je v tomto životě ani nemohou všechny utratit. Lidé chtějí být stále slavnější, aby byla stále slavnější i jejich značka a mohli prodat víc s…ů a tím vydělat víc peněz. Je to nekonečný cyklus," konstatovala.

Cyrus rovněž nerozumí tomu, proč jsou podporovány věci jako násilí, zatímco její sklony k obnažování se vyvolávají negativní reakce. V této souvislosti se navezla do videoklipu k hitu Bad Blood od Taylor Swift.

"Nechápu tu záležitost pomstychtivého násilí. Tohle má být dobrým příkladem? A já jsem špatný vzor, protože jsem pobíhala s kozama venku? Nejsem si jistá, že kozy jsou horší než zbraně," rozohnila se.

"Je tu stále spousta sexismu, ageismu, všeho co si vzpomenete. Kendrick Lamar zpívá o LSD a je to v pohodě. Udělám to já a jsem feťácká děvka!" dodala.

Bez komentáře…

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!