Miley Cyrus má také svůj dokument. Film Miley: The Movement se jednoznačně stane trhákem
zdroj: tisková zpráva

Miley Cyrus má také svůj dokument. Film Miley: The Movement se jednoznačně stane trhákem

3. 10. 2013 – 18:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Fanoušci Miley se dočkají. Stejně jako s jinými hvězdami hudebního nebe natočilo MTV dokument s Miley Cyrus.

Po kontroverzním vystoupení, které předvedla minulý měsíc na předávání hudebních cena MTV se o Miley neustále mluví. Nyní přichází s dokumentem, stejně jako ikona Justin Bieber nebo slavní One Direction. Zpěvačka v dokumentu například přiznala, že její slavné vystoupení mělo být ještě šokující, protože původní její plán byl, že na show vystoupí nahá. MTV se k tomu vyjádřilo negativně a zpěvačce tuto variantu neumožnili.

Miley Cyrus zdroj: tisková zpráva

V záběrech z natáčení Miley mluví o svých pocitech. Říká, že je stále stejným člověkem a má stejné srdce jako měla před pěti lety. I věci kolem ní jsou stejné. Jen se trochu změnila a vyrostla. Rozhodně se ale ničeho nebojí a razí pořekadlo, že když jí hodí do vody tak začne plavat.

Miley Cyrus zdroj: tisková zpráva

 

V dokumentu se Miley setkává se svým obrovským vzorem Britney Spears, protože budou spolupracovat na jedné písni z alba Bangerz. Přiznává, že jí obrovsky naplnila show, kterou Britney předvedla s Madonnou v roce 2003. Proto zpěvaččina show před měsícem byla natolik divoká a pravděpodobně šokovala stejně, jako Madonna a Britney před deseti lety. Dokument natočila hudební televize MTV a bude brzy k vidění.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku