Miley Cyrus bojuje nahá v boji proti rakovině
zdroj: Profimedia

Miley Cyrus bojuje nahá v boji proti rakovině

29. 7. 2013 – 8:02 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvačka se poslední dobou odhaluje čím dál víc a její přeměna z roztomilé holky na dračici ji skvěle vychází. Své dokonalé tělo nyní předvědla v boji proti rakovině.

Dvacetiletá Miley se opět svlékla, ale nyní pro dobrou věc. V kampani světoznámého návrháře Marca Jacobse se nechala nahá, pouze se zakrytými intimními partiemi, vyfotit na bílá trička. Ty jsou součástí kampaně Protect The Skin You’re, tedy Chraň svou kůži a výtěžek z jejich prodeje půjde do institutu rakoviny kůže New Yorské univerzity.

Tričko s nahou Miley vás vyjde v přepočtu na 700 korun a již teď se dá předpokládat, že bude mít úspěch, protože Američané zpěvačku milují. I když v poslední době hodně šokuje, její popularita neustále stoupá a je jednou z nejprodávanějších amerických zpěvaček. Na svém Twitteru má téměř 13 miliónů fanoušků, které zásobuje čerstvými fotkami ze svého soukromého života.

Mezi známé osobnosti, které se svlékli v kampani před Miley patří například Vicotria Beckham, Heidi Klum, Miranda Kerr, Dita Von Teese, Naomi Campbell, Bar Refaeli a další významné osobnosti. Taková nabídka, jako je focení pro jednoho z nejvýznamnějších návrhářů dneška se neodmítá, obzvlášť když jde o tak závažnou věc, jakou rakovina skutečně je.

zdroj: YouTube.com



 


 

Zatím bez komentáře, buďte první!