Mila Kunis: „Nechci, aby se Ashton díval, jak naše dítě přichází na svět!“
zdroj: Profimedia

Mila Kunis: „Nechci, aby se Ashton díval, jak naše dítě přichází na svět!“

19. 6. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třicetiletá herečka se v poslední době několikrát rozpovídala o svém těhotenství a blížím se porodu. Co všechno prozradila?

Mile Kunis sice nevadí, že její snoubenec Ashton Kutcher bude u porodu přítomen, ale zakázala mu sledovat jeho průběh. Nestojí totiž prý o to, aby viděl její vagínu potrhanou a poničenou.

„Jakože poničená určitě bude. Je jen otázkou jak moc,“ řekla v rozhovoru pro magazín Marie Claire nastávající maminka, která hodlá rodit přirozeně.

Mila Kunis a Ashton Kutcher zdroj: Profimedia

Hvězda filmu Kopačky na tyto témata hovořila i v show Jimmyho Kimmela. Tam se ale pořádně rozčílila. Moderátor se totiž zmínil o tom, že jeho žena rovněž čeká dítě a dodal, že „jsou těhotní“. Mila neváhala, zmocnila se mikrofonu a zostra se pustila jak do něj, tak do všech ostatních budoucích otců, kteří si v tomto kontextu dovolují používat množné číslo.

„Vy těhotní rozhodně nejste. Nebo snad každé ráno zvracíte kvůli tomu, že vaše těla vyživují nový život? Ne – to spíš kvůli tomu, že jste vypili příliš mnoho tequily. A víte, kolik jsme jí vypili my? No žádnou, protože my tequilu nesmíme. Nesmíme dělat skoro nic!“ rozhorlila se Mila.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku