Mila Kunis a Ashton Kutcher bydlí v Londýně vedle parkoviště pro voyeury!
zdroj: Profimedia

Mila Kunis a Ashton Kutcher bydlí v Londýně vedle parkoviště pro voyeury!

12. 4. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Ashton se přestěhoval za svou láskou do Londýna, kde ona natáčí svůj nejnovější film. To ale ještě netušil, kam se to vlastně stěhuje.

Mladý pár si našel byt v londýnském Hampsteadu kvůli novému filmu Jupiter Ascending, který natáčí Mila Kunis. Aby jí mohl být její přítel na blízku, přestěhoval se do Londýna společně s ní, aby jí byl nablízku, až se vrátí z natáčení. Sám právě dotočil životopisný snímek o Stevu Jobsovi Jobs, kde ztvárnil hlavní roli.

Obyvatelé Hampsteadu jsou určitě ze svých nových sousedů z Hollywoodu nadšení, ale kdyby zamilovaný pár věděl, kam že se to stěhuje, možná by si to rozmyslel. "Jejich byt je přesně naproti známého parkoviště, které je dobře dokumentováno na internetu jako stránka pro voyeury, kteří hledají vzrušení s cizinci," uvedl zdroj.

Mila Kunis zdroj: tisková zpráva

"Ashton má trochu času mezi natáčením, tak se rozhodl přestěhovat se za Milou do Londýna. Původně zamýšleli najít si byt v Marylebone, ale ona se zamilovala do Hampsteadu, když se tam s přáteli vydala na výlet," dodal zdroj.

Ashton je stále technicky ženatý s herečkou Demi Moore, ale s hvězdou filmu Černá labuť je již více než rok a jsou stále jako dvě hrdličky. Mila před Ashtonem žila osm let s Macaulayem Culkinem neboli Kevinem ze Sám doma, který se údajně kvůli ní na konci roku 2012 předávkoval drogami a málem zemřel.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!