Michaela Maurerová své děti vodila na vodítkách
zdroj: tisková zpráva

Michaela Maurerová své děti vodila na vodítkách

15. 8. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiatřicetiletá herečka přiznala, že když byla její dvojčata menší, dávala jí pěkně zabrat.

Jakmile Magdalénka a Josífek vyrostli z kočárku, společné procházky městem se pro Michaelu staly takřka hororovým zážitkem. Uhlídat obě „živá stříbra“ totiž bylo téměř nemožné. Maurerová se proto rozhodla vyzkoušet kšíry.

„Já jsem myslela, že na to vyzraju, že mám vychytávku, vodítka na děti, ale vůbec jsem nepočítala s variantou, že ty děti se mi budou překřižovat, zamotávat a že maminka bude za nimi jako za tažnými psy husky lítat, tak jsem to vzdala,“ prozradila populární herečka serveru Revue.iDNES.cz a dodala:

„Takže jsem pak rychle začala vyhodnocovat, které dítě je ve větším nebezpečí. Můj mozek se stal velmi analytickým a rychlým a byla jsem nejbystřejší, co jsem kdy byla.“

Michaela Maurerová a dvojčata zdroj: Profimedia

Michaela nicméně uznává, že mít vícerčata je v řadě ohledů přínosné. Jejich rodiče jsou prý například mnohem méně úzkostliví než rodiče jedináčků.

Připomeňme, že Maurerové loni zkrachovalo manželství s podnikatelem Milanem Kožíškem. Hlavním důvodem prý byla vášnivá líbačka s pohledným produkčním Ondřejem Potykou, při které hvězdu seriálu Ulice přistihli bulvární fotografové. Samotná Michaela později uvedla, že byla v osudný večer opilá, a ráno po probuzení to pro ni vůbec nic neznamenalo.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku