Michael Jackson údajně platil za mlčení zneužívaných dětí stovky miliónů!
zdroj: tisková zpráva

Michael Jackson údajně platil za mlčení zneužívaných dětí stovky miliónů!

1. 7. 2013 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Král popu údajně zneužil minimálně sedmnáct chlapců během patnácti let. Plyne to z nedávno nalezených složek FBI.

Michael Jackson měl zaplatit necelých 700 milionů Kč jen za to, aby si zajistil mlčenlivost dětí, které zneužíval. Jacksonovy složky obsahují přepisy telefonických hovorů, zprávy soukromých detektivů i hodiny zvukových nahrávek.

Z inkriminovaných dokumentů plyne, že Michael rozhodně nebyl takový svatoušek, za jakého se prohlašoval. Připomeňme, že kvůli podezření ze sexuálního zneužívání mladistvých stanul před soudem už v roce 2005, tenkrát však byl pro nedostatek důkazů osvobozen.

Michael Jackson zdroj: tisková zpráva

V listinách jsou mimo jiné uvedena jména sedmnácti dětí – včetně pěti dětských herců, dvou tanečníků, chlapce z Evropy a syna jistého známého scénáristy, které prý Jackson na svém ranči Neverland sexuálně obtěžoval. V některých případech k tomu dokonce mělo docházet i v přítomnosti jejich nic netušících rodičů, třeba když Jackson osahával jednoho chlapce v setmělém sálu svého soukromého kina.

Podle dostupných informací si Jackson najal soukromého detektiva Anthonyho Pellicana, který se měl postarat o to, aby se jeho temné tajemství nikdy nevyplulo na povrch. Když se však v roce 2002 nad Pellicanem začala stahovat mračna kvůli odposlouchávání některých slavných hollywoodských hvězd, předal veškeré materiály FBI.

Otázkou nicméně zůstává, proč se tyto diskreditující dokumenty objevily až teď, tedy čtyři roky po jeho smrti.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku