Mezinárodní ostuda: Česká modelka skončila ve vazbě poté, co se pobila s letuškou
zdroj: Facebook

Mezinárodní ostuda: Česká modelka skončila ve vazbě poté, co se pobila s letuškou

2. 9. 2015 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Žaneta Hučíková má na krku pořádný skandál. Na palubě letadla mířícího z Las Vegas do Frankfurtu nad Mohanem způsobila takové pozdvižení, že muselo nouzově přistát.

Příčinou konfliktu se podle dostupných informací stala kočka, kterou se Hučíkové podařilo propašovat do letadla. Jenže personál na to přišel a čtyřnohého mazlíčka jí zabavil. Načež vypukla vřava.

Čtyřiadvacetiletá modelka nejprve konfrontovala kapitána, kterému si stěžovala, že jeho podřízení nebohou kočku zavřeli na záchodě a požadovala její propuštění. Když u něj nenašla pochopení, začala běsnit.

"Po vzletu se začala prát s jednou z letušek a udeřila jí," řekl jeden z očitých svědků deníku The Denver Post.

 "Křičela, že je členkou mafie a že pokud jí nebude umožněno kočku vidět, nechá letadlo spadnout," vypověděl jiný.

Situace se natolik vymkla kontrole, že kapitán se rozhodl nouzově přistát na letišti v Denveru. Tam jeho stroj doprovodily dvě stíhačky F-16, takže cestující si museli připadat jako v nějakém akčním filmu.

Policisté Hučíkovou vyvedli z letadla a předali imigračním úředníkům. Netrvalo dlouho a vyšlo najevo, že zuřící kráska má propadlé turistické vízum, kvůli čemuž byla vzata do vazby. Nyní se jejím případem zabývá soud.

Žaneta každopádně může mluvit o velkém štěstí, že nebyla obviněna i kvůli výše popsanému incidentu. Že by ji považovali za duševně chorou a proto se rozhodli být mírní?

Zatím bez komentáře, buďte první!