Mezi nejlépe oblékané celebrity světa patří Kate Middleton i Victoria Beckham
zdroj: tisková zpráva

Mezi nejlépe oblékané celebrity světa patří Kate Middleton i Victoria Beckham

1. 8. 2013 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jako každý rok vychází v magazínu Vanity Fair příčka nejlépe oblékaných celebrit. Ani letos tomu není jinak, jen zatím neznáme jednoznačného vítěze nebo vítězku. 

Tentokrát ale Vanity Fair neurčí jen jednu jednoznačně nejlépe oblékanou osobnost, ale vybralo jich hned několik. Přeci jen určit, kdo je ten nejlepší, je ošemetné a proto máme příležitost podívat se a hlavně inspirovat se u samotných hvězd. V roce 2012 a 2011 se nejlépe umístila vévodkyně z Cambridge Kate Middleton, která v seznamu nechybí ani letos.

Kate Middleton zdroj: Profimedia

Mezi top se dostala například herečka Kerry Washington,zpěvák Justin Timberlake, hudebník Keith Richards z Rolling Stones, Victoria Beckham, modelka Gisele Bündchen, basketbalista Lebron James, zpěvačka Beyoncé, hokejista Henrik Lundqvist, herečka Brooke Shields, burleska Dita Von Teese nebo herečka Charlize Theron.

Justin Timberlake zdroj: tisková zpráva

Každý z nominovaných má nějaký svůj vzor, který následuje možná nejenom po módní stránce, ale i po stránce osobní. Na první pohled je ale zjevné, že krásné šaty je nutné nejen dobře vybrat a vhodně zvolit, ale i umět je nosit s noblesou. Kompletní seznam všech nejlepších modemanů a modemanek se dozvíme v září. 

Zatím bez komentáře, buďte první!