Megan Fox vášnivě dováděla manželem na karnevalu v Riu
zdroj: Profimedia

Megan Fox vášnivě dováděla manželem na karnevalu v Riu

14. 2. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

V neděli se konal světoznámý festival v Rio de Janieru a krásná herečka společně s manželem na něm nemohli chybět. Přestože jsou spolu už více jak deset let, zářili jako na prvním rande.

Šestadvacetiletá hvězda filmu Transformers si užívala lásku se svým o třináct let starším manželem Brianem Austinem Greenem na dovolené v Riu, kam odjeli navštívit známý festival. Taková akce, která je nabitá erotikou a krásnými ženami, nemůže nikoho nechat chladným. Manželé si pro jistotu zaplatili V.I.P. prostor, aby měli lepší výhled a hlavně více prostoru pro sebe. Megan si festival užila i přesto, že musela navštívit několik akcí, které pořádala společnost Brahma Beer company.

Megan Fox zdroj: Profimedia

Jednomu fanouškovi dokonce dala velkou pusu na tvář, když jí věnoval portrét s její podobiznou, který sám namaloval.

V červnu roku 2010 se herečka vdala za svého dlouholetého přítele Briana, který je známý jako David Silver z Beverly Hills 902 10 a o dva roky později mu porodila chlapečka Noah Shannon Greena.

O herečce se také často mluví v souvislosti s jejími plastickými operacemi. Proslýchá se, že si nechala zvětšit prsa, rty a minimálně udělat botox. Na aktuálních fotografiích z karnevalu je zřetelné, že něco pravdy na tom zřejmě bude.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku