Meg Pfeiffer uchvátí Sázavafest
zdroj: tisková zpráva

Meg Pfeiffer uchvátí Sázavafest

3. 8. 2016 – 10:34 | Magazín | Inzerce

Už se to blíží! Již tento týden týden se v zámeckém lesoparku Světlé nad Sázavou uskuteční tradiční multižánrový festival Sázavafest. Od 4. do 6.8 2016 budou mít návštěvníci možnost slyšet nejen to nejlepší z české tvorby, ale také mnoho zahraničních hvězd. 

Jednou z nich je i německá hvězda Meg Pfeiffer. Unikátní mix amerického popu, country a špetky blues, právě to nás čeká u této písničkářky, která primárně cestuje jako sólistka. Doprovod jí dělá jen kytara či perkusionista.

Její talent a záliba k tomuto stylu hudby se začala projevovat během několikaletého pobytu ve Spojených státech. Zde Meg navštěvovala Senior High-School v Denveru v Coloradu a poté se přestěhovala do New Yorku. Inspiraci ovšem získala až v Nashvillu, kolébce country. To se projevilo v roce 2009, kdy nahrála novou verzi hitu Poker Face od Lady Gaga právě ve stylu country music.

Sázavafest nabídne nejen tuto skvělou zpěvačku, ale láká také na hvězdy, jakými jsou SKYE & ROSS from MORCHEEBA, novozélandského zpěváka Grahama Candy, který je v České republice známý v rámci hudebního projektu „Alle Farben“.

Nenechte si ujít 3 dny plné hudby a zábavy. Sázavafest startuje!