Matonoha prozradil, co stálo za koncem seriálu Comeback a proč je alergický na opilé kolegy
zdroj: Profimedia

Matonoha prozradil, co stálo za koncem seriálu Comeback a proč je alergický na opilé kolegy

8. 8. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tomáš Matonoha se rozpovídal o profesi stand-up komika, popíjení alkoholu před vystoupením a dalších zajímavých tématech. Řeč přišla i na populární sitcom Comeback, ve kterém ztvárnil jednu z hlavních rolí.

Čtyřiačtyřicetiletý herec a bavič konstatoval, že jediný důvod, proč už se Comeback netočí, je ten, že na to nejsou peníze.

"Je to tak v rozpočtu nadnárodní společnosti, která vlastní televizi a někde nahoře někdo řekl, že nové díly nebudou, protože tenhle seriál je zkrátka drahý. Televize Nova není česká, protože patří Američanům, stejně jako 90 procent věcí, které patří cizincům," svěřil týdeníku 5plus2 a dodal:

"To, co se tady děje, je určováno zvenku. To je globalizace. Jsme satelit velkých firem. Comeback doplatil na to, že se akcionáři změnili natolik, že ti, kteří jej rozjeli a platili, jsou už pryč."

Tomáš rovněž prohlásil, že už přes dvacet let hraje zásadně střízlivý. Alkohol podle jeho názoru na jeviště nepatří.

"V tomhle jsem hodně konzervativní, protože mám dost kolegů, kteří se kvůli němu, jak já říkám, vychlastali z jeviště pryč. V určitý moment se prostě nedokázali rozhodnout. Jsem na tohle opravdu velmi přísný a opilý stand-up komik je něco nepřípustného. To řemeslo je tak náročné, že člověk musí naprosto přesně fungovat. Není to tak, že se opije, uvolní se a jde mu to lépe," vysvětlil.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku