Matka Sylvestra Stalloneho snídá špenát a zvedá činky
zdroj: Profimedia

Matka Sylvestra Stalloneho snídá špenát a zvedá činky

21. 8. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaadevadesátiletá Jackie Stallone prozradila svůj recept na dlouhověkost – chce to zdravě jíst a cvičit!

„Každý den si ke snídani udělám jeden balíček špenátu a k němu si dám vejce. To je tajemství mé dlouhověkosti,“ řekla Jackie v rozhovoru pro magazín Daily Mail.

Matka slavného herce, která na premiéře filmu Expendables: Postradatelní 3 všechny přítomné šokovala tím jak skvěle vypadá, rovněž uvedla, že se svým dvacetiletým vnukem pravidelně navštěvuje posilovnu.

Jackie Stallone zdroj: tisková zpráva

„Nechci marnit svůj čas chozením na hloupé hollywoodské večírky. Musíte být vzorem pro seniory. A já se vlastně stala vzorem i pro mnohé padesátileté filmové hvězdy, protože jestli je něco děsí, tak je to stáří. Čím jsem starší, tím jsem populárnější,“ prohlásila Jackie a dodala:

„Hollywood se stáří bojí, ale já se domnívám, že stáří vychází zevnitř. Myslím, že pumy (pozn. red. - staré ženy, které vyhledávají sexuální vztahy s výrazně mladšími muži) se vrací. Všichni by rádi skončili tak jako já. Ne s chodítkem, ne v domě s pečovatelskou službou.“

Dodejme, že Jackie byla údajně první ženou ve Washingtonu DC, která měla svůj vlastní televizní pořad o cvičení a vzpírání. Později otevřela dámskou posilovnu Barbella's.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku