Martina Adamcová: „Manžel mě psychicky i fyzicky týral“
zdroj: Profimedia

Martina Adamcová: „Manžel mě psychicky i fyzicky týral“

14. 11. 2014 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmačtyřicetiletá herečka a moderátorka to za velkou louží neměla vždy jednoduché…

Když po uši zamilovaná Adamcová před dvaceti roky odjížděla do Kanady za podnikatelem Stefanem, řada lidí ji záviděla. Jenže to, co začalo jako velká láska, se nakonec změnilo v peklo.

Jak Martina přiznala v pořadu 13. komnata, její tehdejší manžel po nějaké době propadl drogám a gamblerství. A aby toho nebylo málo, lékaři mu diagnostikovali maniodepresivní psychózu.

„Bylo to hnusné. Neustále po mě chtěl peníze. Třeba mě vzal a hodil proti zdi,“ zavzpomínala představitelka četařky Babinčákové z Tankového praporu.

Martina Adamcová zdroj: tisková zpráva

Netřeba asi dodávat, že Stefanovy útoky se neustále stupňovaly. „Koupala jsem se, on přišel a šlápl na mě, zlomil mi žebro,“ uvedla Adamcová, která podle svých vlastních slov měla největší strach z toho, jak to poznamená jejich syna. "Možná proto jsem o tom s nikým z venku nemluvila," podotkla.

Když se Martině po devíti letech utrpení konečně podařilo rozvést, dopustila se další velké chyby – stáhla obvinění. Tím ovšem jen oddálila nevyhnutelné. Stefan totiž týral i své další partnerky a později za to byl odsouzen k nepodmíněnému trestu odnětí svobody.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku