Marťan nebo Gravitace? Který z úspěšných filmů se vám líbí více?
zdroj: tisková zpráva

Marťan nebo Gravitace? Který z úspěšných filmů se vám líbí více?

29. 8. 2016 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dnes proti sobě postavíme 2 filmové mega-hity z vesmírného prostředí. Prvním je film Marťan s Mattem Damonem v hlavní roli, který lámal rekordy návštěvnosti kin v loňském roce. Proti filmu Marťan, jsme postavili film Gravitace z roku 2013, kde si hlavní roli zahrála Sandra Bullock. Viděli jste některý z filmů? Který se vám líbí více?

Marťan

Marťan je americký sci-fi film z roku 2015 režiséra Ridleyho Scotta. Hlavní postavou filmu je astronaut z NASA - Mark Watney (Matt Damon), který se vydal spolu s dalšími astronauty na misi Ares, jejímž cílem je planeta Mars. Zde málem zahynul během prašné bouře. Ostatní členové týmu planetu opustili a zprvu se domnívali, že je Mark již mrtvý. Ten ale přežil a zůstává na planetě sám... Více.

zdroj: Archiv

Staňte se fanoušky filmu Marťan

Marťan zdroj: Giles Keyte

Více fotografií z filmu Marťan

Gravitace

Hlavními hvězdami dech beroucího sci-fi thrilleru „Gravity“, který Vás unese do nekonečného a chyby neodpouštějícího světa vesmíru, jsou Oskary ocenění Sandra Bullock a George Clooney. Režisérem filmu je na Oskara nominovaný Alfonso CuarónSandra Bullock ve filmu hraje doktorku Ryan Stone, skvělou lékařku – inženýrku na její první vesmírné misi.George Clooney ztvárnil vesmírného veterána Matta Kowalskyho, který velí svému poslednímu letu před odchodem do důchodu. Jenže během zdánlivě rutinní výpravy do kosmu dojde ke katastrofě. Loď je zničená a Stone a Kowalsky zůstanou ve vesmíru sami, odkázáni jeden na druhého a směřujíc dál do temného vesmíru. Hluboké ticho dává oběma jasně najevo, že ztratili jakékoli spojení se Zemí…Více.

zdroj: Archiv

Staňte se fanoušky filmu Gravitace

Gravitace zdroj: Warner Bros. Pictures

Více fotografií z filmu Gravitace

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku