Maniak, který chtěl vykastrovat Justina Biebera, prý ještě neskončil
zdroj: tisková zpráva

Maniak, který chtěl vykastrovat Justina Biebera, prý ještě neskončil

25. 3. 2013 – 7:45 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Maniak, který plánoval vraždu a kastraci populárního mladého zpěváka, od svého plánu ještě neupustil a stále je na pořadu dne.

Vyšinutý Dana Martin si ve vězení odpikává dva doživotní tresty za znásilnění a následnou vraždu patnáctileté dívky. S nájemným vrahem se skrz brány věznice domluvil, že mu přinese za odměnu 1650 liber za každé varle devatenáctiletého Justina Biebera.

Plán měl být vykonán během zpěvákova koncertu v newyorském Madison Square Garden, který se konal v listopadu loňského roku. Varlata mu chtěl útočník odstranit zahradními nůžkami.

Hrůzné spiknutí bylo naštěstí zmařeno díky tomu, že pětačtyřicetiletý Martin nebyl dost obezřetný a informace o útoku se dostaly až k dozorci věznice. Podle soudního spisu vyšlo najevo, že byl Martin na zpěváka naštvaný, protože mu nikdy neodpověděl na jeho dopisy.

V mrazivém rozhovoru, který pošahaný Martin poskytl jednomu časopisu, se svěřil, že chtěl vidět Justina mrtvého, protože cítil, že se změnil. "Pořád to ve mně je. Nepřešlo mě to. Opravdu si myslíte, že bych s tím mohl přestat?," vysvětlil.

Americká policie věří, že Martin může být zodpovědný za další únosy a vraždy po celé Americe. Bieberův mluvčí řekl: "Udělali jsme veškerá opatření na ochranu Justina Biebera i jeho fanoušků."

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku