Lukáš Rosol a Michaela Ochotská si řekli své ANO!
zdroj: Profimedia

Lukáš Rosol a Michaela Ochotská si řekli své ANO!

14. 7. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětadvacetiletý tenista a o rok starší moderátorka se včera vzali. Zajímá vás, jakou měli svatbu?

Obřad se konal na farmě Čapí hnízdo v Olbramovicích a zúčastnilo se ho přibližně 70 lidí včetně Moniky Absolonové a Petra Rychlého, kteří novomanželům šli za svědky. Těhotná Monika navíc zazpívala písně Jsi můj pán a Teď královnou jsem já. Na veselce se ale dlouho nezdržela.

Ochotská na sobě měla klasické bílé šaty, Rosol stylový černý oblek. Není bez zajímavosti, že před oltářem stanuli po 13-té hodině.

"Třináctka je pro nás šťastná. Náš syn Andreas se totiž narodil třináctého, dnes má půl roku," řekla Blesku Michaela, která se rozhodla ponechat si své dívčí jméno.

Slavný pár svatbu dvakrát odložil – poprvé kvůli tomu, že Míša přišla do jiného stavu a podruhé kvůli příliš dlouhému seznamu hostů. Nepodařilo se jim totiž sehnat prostory s odpovídající kapacitou. Nyní se tedy konečně dočkali.

Připomeňme, že zatímco Ochotská se vdávala poprvé, Rosol už jednou ženatý byl – s atletkou Denisu Ščerbovou. Jejich manželství však vydrželo pouhé tři roky. Věříme, že tentokrát už bude naplněno ono "dokud nás smrt nerozdělí"!

Zatím bez komentáře, buďte první!