Lucie zahrála ve svém vlastním muzikálu
zdroj: iREPORT.cz

Lucie zahrála ve svém vlastním muzikálu

7. 5. 2014 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Lucie krátce před startem svého comebackového turné vystoupila jako exkluzivní přídavek v muzikálu Větší než malé množství lásky. Čtveřice David Koller, Robert Kodym, Michal Dvořák a P.B.Ch přítomným divákům zahrála skladby Amerika, Vyčůrat, pomodlit a spát a Sen.

Kapela si v omezené nástrojové sestavě vysloužila bouřlivé ovace. Lucie tímto vystoupením pokračuje v promu k připravovanému halovému turné, kterému bude přecházet ještě klubový koncert v pražském klubu Retro Music Hall.

Muzikál Větší než malé množství lásky s hudebními motivy slavné české kapely se na prknech Hudebního divadla Karlín hraje od loňského roku. Dílo vyvolává rozporuplné reakce kritiků i veřejnosti, představení jsou však stále divácky úspěšná. V hlavních rolích můžete vidět například Václava Noida Bártu, Barboru Polákovou, Pavla Lišku, Jiřího Korna nebo Karla Rodena.

Kapela se v rámci připravovaného turné chystá do největších sportovních hal v Česku a na Slovensku. Koncerty odstartují v Košicích a v Bratislavě, poté muzikanty čekají dva koncerty v Ostravě a Brně. V pražské O2 Aréně Lucie vystoupí dokonce třikrát, následně se 26. června přesune na open air v Plzni na Lochotíně a 5. července turné zakončí na festivalu Rock for People.

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz


 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku