Lucie Vondráčková: Už porodila nebo ještě ne?
zdroj: Profimedia

Lucie Vondráčková: Už porodila nebo ještě ne?

21. 6. 2015 – 22:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Moderátorka Iva Kubelková vypustila do světa zprávu, že interpretka hitu Strach už rodí. Jenže realita je poněkud jiná…

Kubelková se na včerejším vyhlášení ankety Zlaté hokejka nechala slyšet, že Tomáš Plekanec – který letos skončil pátý – se předávání inkriminovaných cen nemohl zúčastnit, protože jeho partnerka začala rodit.

"Tomáš tady s námi dnes bohužel není. Jeho omluva je zcela logická. Je totiž, dámy a pánové, v tuto chvíli na porodním sále a asistuje u porodu," konstatovala.

Řada českých bulvárních médií tak okamžitě začala psát, že Vondráčková se co nevidět stane dvojnásobnou maminkou a pídit se po podrobnějších informacích. Načež vyšlo najevo, že Vicemiss České republiky 1996 a expřítelkyně Jaromíra Jágra si vše vymyslela.

"Samozřejmě, že to byl připravený vtípek podle scénáře. Co taky můžete čekat, když jsme to uváděli s Kubou Kohákem. Myslím ale, že to bylo zřejmé. Celý večer byl v tomto duchu stavěný," přiznala Iva Blesku a postěžovala si, že tento žert se jí vymkl z rukou.

"Netušili jsme, že to vzbudí takovou vlnu zájmu. Od včerejška mi zvoní telefon."

Netřeba asi dodávat, že novináři (zejména ti, kteří o údajném Lucčiném porodu informovali jako o hotové věci) jsou na Kubelkovou pořádně naštvaní a ve svých nejnovějších článcích k tomuto tématu na ni dělají nepěkné narážky.

Zatím bez komentáře, buďte první!