Lucie Šilhánová po padáku z Evropy 2 přijala jinou moderátorskou nabídku
zdroj: Facebook

Lucie Šilhánová po padáku z Evropy 2 přijala jinou moderátorskou nabídku

26. 4. 2014 – 15:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Jak to je s rozpadem slavné trojky z Raní show na Evropě 2? Lucie Šilhánová musela opustit tým, ale o práci nouzi nemá.

Ranní show na rádiu Evropa 2, je něco jako ranní droga pro velkou část obyvatel České republiky. Za dlouhou dobu vysílání si lidé už zvykli dostávat svou ranní dávku humoru v podání tria Leoš Mareš, Patrik Hezucký a Lucie Šilhánová. Právě Lucie byla zpočátku spíše otloukánek dvou moderátorů, kteří si z ní utahovali.

Lucie Šilhánová, Leoš Mareš, Patrik Hezucký zdroj: Facebook

Lucie je však silná a inteligentní žena a proto jim za krátkou dobu dokázala svým humorem a  pohotovými reakcemi směle konkurovat. Tato silná trojice neměla v žádném ranním vysílání konkurence. Jenomže minulý týden médii i éterem Evropy 2 zaduněla zpráva, že Lucie Šilhánová musí tento tým opustit. 

Protest zdroj: Facebook

Byl to šok nejen pro ní samotnou, ale i pro její kolegy. Nejvíce tato změna ale pobouřila fanoušky, kteří dokonce na popud Leoše Mareše přišli protestovat před rádio. Bohužel ani veřejné protesty nepřiměly vedení ke změně rozhodnutí a k Marešovi a Hezuckému se hledá nová posila, která nahradí Šilhánovou. Lucie, jakožto krásná a schopná žena s úžasným hlasem, nemá o nabídky nouzi. Stala se novou posilou televize Prima, kde bude moderovat divácké zprávy. Vzhledem k její oblíbenosti se její pracovní protfolio ještě o nějakou aktivitu určitě brzy rozšíří. Všechno zlé je k něčemu dobré a Lucie se s touto změnou určitě dobře ztotožní.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku