Little Mix v rámci Sport Relief navštívili Libérii
zdroj: Profimedia

Little Mix v rámci Sport Relief navštívili Libérii

6. 3. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Vítězky UK X-Factoru 2011 se rozhodly zúčastnit charitativní akce Sport Relief a vyrazily do Libérie. Jak se jim na západním pobřeží Afriky líbilo?

„Navzdory tomu, že jsem byla připravena na nejhorší, životní podmínky v Libérii mě šokovaly,“ uvedla Perrie Edwards, jejíž snoubenec Zayn Malik díky své účasti v Comic Relief (pod kterou Sport Relief spadá) nedávno navštívil jistý slum v Ghaně.

Členky Little Mix se během svého krátkého pobytu v Libérii setkaly s řadou místních obyvatel, kteří žijí v extrémní chudobě.

Little Mix zdroj: tisková zpráva

„Byl to asi největší zážitek mého života. Myslím, že především pro nás – čtyři dívky, vznášející se na obláčku slávy – to bylo velmi poučné. Uzemňující a pokořující,“ řekla Jesy Nelson.

Leigh-Anne Pinnock přiznala, že většina problémů, které řeší doma, ji ve srovnání s problémy obyvatel Libérie náhle připadaly jako zcela bezvýznamné banality. „Bylo to, jako by mi někdo najednou otevřel oči. Uvědomila jsem si, kolik věcí beru jako naprostou samozřejmost a že se často rozčiluju kvůli úplným hloupostem,“ konstatovala.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!