Lindsay Lohan odsouzena na 90 dní k pobytu v léčebně
zdroj: tisková zpráva

Lindsay Lohan odsouzena na 90 dní k pobytu v léčebně

21. 3. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Herečka Lindsay Lohan, kterou můžeme v dubnu vidět v pokračování hororové komedie Scary Movie, opět porušila zákon a byla za to řádně odsouzena.

Šestadvacetiletá herečka přijala verdikt soudu, který ji určil strávit devadesát dnů v rehabilitačním zařízení kvůli autonehodě, kterou způsobila. Soudce ji odsoudil nejen k pobytu v léčebně, ale dále ji určil odpracovat třicet dní veřejně prospěšných prací a docházení na psychoterapii. Herečka verdikt soudu přijala. Hvězda seriálu Liz & Dick havarovala se svým sportovním vozem cestou na natáčení jejího nového filmu. Herečka byla opakovaně odsouzena do vězení od roku 2007, kdy byla dvakrát zatčena za řízení pod vlivem alkoholu.

Lindsay Lohan zdroj: Profimedia

Před tím, než hereččka opustila soudní síň, soudce James R. Dabney ji navrh: "Nejezděte už."

Soudní líčení bylo zahájeno v 8:30 místního času a herečka na něj dorazila chvíli po deváté hodině mírně neupravená a v krémovém svetříku. Její právník, prokurátor a soudce se sešli ještě dvě hodiny před tím, než herečka dorazila do soudní síně. Mark Jay Heller, který herečku zastupuje, s ní několikrát musel opustit soudní síť, kvůli jejich soukromé promluvě na chodbě. Lohan se dříve hájila, že je nevinná, ale rozhodnutí soudu se nebránila.


Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku