Liam Payne s přítelkyní vyrazili na křest knihy The Craft
zdroj: tisková zpráva

Liam Payne s přítelkyní vyrazili na křest knihy The Craft

26. 3. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Liam Payne a Harry Styles se zúčastnili slavnostního představení knihy, jejímž autorem je dvorní kadeřník One Direction.

Kadeřník Lou Teasdale – který mimo jiné pečuje i o vlasy členů populární chlapecké skupiny One Direction – nedávno dokončil DIY („udělej si sám“) knihu The Craft.

Na její křest se kromě Harryho Stylese vydal i Liam Payne, který s sebou vzal svoji přítelkyni Sophii Smith. A dlužno dodat, že oběma to slušelo.

Harry Styles zdroj: tisková zpráva

Zatímco dvacetiletý zpěvák si k této příležitosti oblékl ležérní sportovní mikinu, černé džíny a čepici, Sophie na sobě měla černý svetr, legíny a krásný béžový kabát. Samostatnou zmínku si zaslouží i skutečnost, že na rozdíl od jiných celebrit se nebála vyrazit do společnosti jen s minimálním make-upem.

Nonšalantní eleganci zvolil také výše zmíněný Harry Styles, který na akci přijel v černých džínách a tmavé mikině od Calvina Kleina. Kolem hlavy měl uvázaný stylový šátek, který však poněkud rozhodil jeho jindy dobře upravený účes. Co na to řekl Lou, bohužel není známo…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku