Leoš Mareš a Petra Faltýnová se už zase rozešli. Tentokrát v Karlových Varech
zdroj: Profimedia

Leoš Mareš a Petra Faltýnová se už zase rozešli. Tentokrát v Karlových Varech

9. 7. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmatřicetiletý moderátor a o dva roky mladší modelka se rozhodli ukončit svůj dvouletý vztah.

Leoš a Petra na filmový festival v Karlových Varech dorazili ruku v ruce, nyní se však jeden druhému vyhýbají. Krátce po příjezdu se totiž rozešli. Prý definitivně…

 „Vyjádření k našemu rozchodu s Leošem je pro mě obrovsky bolestivé, neboť jsem byla hluboce přesvědčena o kvalitě našeho vztahu a vzájemné lásce nás obou,“ uvedla Faltýnová a dodala:

„Nikdy bych nechtěla, aby se tato záležitost stala právě ve Varech. Festival patří především filmům a jejich fanouškům. Někdy prostě jeden člověk rozhodne o vašem životě a mně bohužel nezbývá nic jiného, než to přijmout.“

Leoš Mareš a Petra Faltýnová zdroj: Profimedia

Podle dostupných informací se Leoš a Petra na festivalu pohádali. Zatím ale není jasné kvůli čemu. Z vyjádření Faltýnové plyne, že se jim do vztahu neustále pletla řada lidí, kteří neměli žádnou představu o jejich problémech, což jim ovšem nebránilo v tom, aby je „zasvěceně“ komentovali.

Server Super.cz uvedl, že Petra momentálně s nikým nekomunikuje, nezvedá telefon a neodpovídá ani na SMS. K záležitosti se odmítl vyjádřit i Mareš. Zlé jazyky tvrdí, že obě hvězdy českého showbusinessu brzy budou moci vydat knihu s názvem „Rozchodový zeměpis“.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku