Leonardo DiCaprio nebo Johnny Depp? Který z těchto herců má v Česku více fanoušků?
Leonardo DiCaprio VS Johnny Depp | zdroj: tisková zpráva

Leonardo DiCaprio nebo Johnny Depp? Který z těchto herců má v Česku více fanoušků?

15. 2. 2016 – 11:21 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Velký sympatizant s ochranou životního prostředí a zvířat, filmová superstar a Velký Gatsby Leonardo DiCaprio nebo idol žen, sexsymbol, milující otec a muž s velkým hereckým talentem Johnny Depp. Který z těchto herců je vaším idolem?

Leonardo DiCaprio je americký herec a producent, oceněný Zlatým glóbem za hlavní roli ve filmu Letec a cenou Berlínského mezinárodního filmového festivalu za roli Romea ve snímku Romeo a Julie. Přesvědčivě vytváří postavy explozivní, temperamentní, zranitelné, často psychicky narušené. Mezi jeho nejznámější filmy patří Titanic (1997), Chyť mě, když to dokážeš (2002), Letec (2004) a Počátek (2010).

 Více o životě a kariéře Leonarda DiCapria najdete na jeho profilu na Osobnosti.cz

zdroj: Archiv

Johnny Depp byl mnohokrát označen v různých anketách za nejpřitažlivějšího muže světa. Často předběhl Brada PittaGeorge Clooneyho nebo Roberta Pattinsona. I když se pořadí neustále mění, tak Depp je jeden z mála který neklesá dolů a nestoupá nahoru ale drží se stále mezi prvními příčkami. K tomu že je jeden z nejúspěšnějších, přispěl nejen fakt že vypadá na svůj věk stále velmi dobře a je zároveň vynikajícím hercem, ale i to že je to rodinný typ a jeho, dnes již bývalá partnerka Vanessa Paradis a jejich děti jsou pro něj vždy na prvním místě...

Více o životě a kariéře Johnny Deppa najdete na jeho profilu na Osobnosti.cz

zdroj: Archiv

Podpořte svého oblíbeného herce a staňte se členem jeho fanklubu:

Fanklub Leonarda DiCapria
Fanklub Johnnyho Deppa

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku