Leo DiCaprio chtěl sbalit Caru Delevigne, ta ho odmítla!
zdroj: tisková zpráva

Leo DiCaprio chtěl sbalit Caru Delevigne, ta ho odmítla!

21. 5. 2013 – 10:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Britská topmodelka je jednou z nejžádanějších a touží po ní nejeden slavný muž. Naštěstí si může vybírat a dokonce odmítla i lovce Leonarda DiCapria.

Cara se potkala s charismatickým hercem na premiéře filmu Velký Gatsby na festivalu v Cannes. V překrásných dlouhých šatech vypadala úchvatně a proto není divu, že okouzlila i takového svůdníka, jakým je právě Leo. Ten v minulosti chodil mnoho let s brazilskou supermodelkou Gisele Bündchen nebo izraelskou modelkou Bar Rafaeli. Vypadá to, že Cara nebude dalším zářezem na jeho pažbě.

Leonardo DiCaprio Leonardo jako otrokář ve filmu Nespoutaný Django | zdroj: tisková zpráva

Zdroj z jeho okolí prozradil: "Většinou padají ženy Leovi k nohách, když se na ně podívá, ale Cara není jednou z nich. Strávil celou noc tím, že za ní chodil, ale ona ho poslala někam."

To se asi slavnému herci jen tak nestává a možná tím ho Cara bude ještě více zajímat, i když jak uvedl zdroj, tak je pro ni herec příliš starý. Osmnáctiletý věkový rozdíl je pro mladinkou rebelku až příliš. "Leo ji zval na afterparty do svého apartmánu a dokonce si i vyměnili telefonní čísla. To je ale vše, Cara neustále jeho snahám o kontakt uhýbala, takže z toho nic nebylo," dodal zdroj.

Není ale všem dnům konec a kdo ví, jestli nakonec jeho kouzlu nepodlehne.

Zatím bez komentáře, buďte první!