Lady Gaga se bude vdávat v šatech od Donatelly Versace!
zdroj: Profimedia

Lady Gaga se bude vdávat v šatech od Donatelly Versace!

17. 3. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Přemýšlela o svatebních šatech George At Asda, nakonec se ale rozhodla jinak. Před oltářem stane v černo-zlaté róbě z dílny slavné italské módní návrhářky

V jakých šatech se Lady Gaga bude vdávat? Tato otázka jistě napadla mnoho lidí, kteří v uplynulých dnech četli některý z článků věnovaných její plánované svatbě s Taylorem Kinneym. Vězte tedy, že kontroverzní zpěvačka si svatební šaty objednala u samotné Donatelly Versace.

Šaty by měly být ušity z černého a zlatého hedvábí. Proč právě tato barevná kombinace? "Myslí si, že bílá je příliš fádní", uvedl zdroj blízký zpěvačce. Do živůtku budou všité diamanty. Podle dostupných informací Lady Gaga trvala také na odepínatelné sukni a vlečce.

Donatella Versace zdroj: tisková zpráva

Hvězdný pár se chce vzít v New Yorku, aby se svatby mohla zúčastnit i Gagina babička Angelina Germanotta. Datum obřadu zatím nebylo stanoveno, spekuluje se ale o letošním létě. Právě v tomto období by totiž oba nastávající manželé měli mít spoustu volného času.

Připomeňme, že Taylor a Gaga se seznámili před necelými dvěma lety při natáčení videoklipu k písni You and I. V roce 2012 se na čas rozešli. Nyní to však vypadá, že největší krize byla zažehnána a šťastnému konci nestojí nic v cestě.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku