Kylie Minogue končí se zpěvem!
zdroj: Profimedia

Kylie Minogue končí se zpěvem!

14. 1. 2013 – 14:34 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Po úspěšných 25 letech se zpěvačka rozhodla pověsit kariéru na hřebík.

V loňském roce Kylie slavila dvacet pět let své pěvecké kariéry. Ve světě oblíbená Australanka začínala se zpěvem v devatenácti letech. Její debutové album „Kylie“ bylo natolik úspěšné, že se prodalo sedm a půl milionů kopií a otevřelo tak zpěvačce dveře do světa pop music. To, že se Kylie stala nadmíru populární, dokazuje dalších deset alb, které následovaly. Posledním albem je „The Abbey Road Sessions“ vydané v loňském roce.

Za víc jak dvě uplynulé dekády, prodala Kylie okolo 65 miliónů alb a obdržela také cenu britské populární hudby.  „Nicméně i přes tento úspěch se zpěvačka rozhodla pěveckou kariéru ukončit. Chce se věnovat více osobnímu životu a herectví“, sdělil zdroj deníku The Sun.

Kylie Minogue končí se zpěvem! zdroj: Profimedia

Oznámení přišlo krátce po jejím rozchodu s Terrym Blameym, který jí pomohl na vrchol své popové kariéry. Stejný zdroj dále uvedl, že zpěvačka si své úspěchy neuměla užít, ba právě naopak: „Kylie chce uniknout silnému tlaku, který ji v roli zpěvačky doprovází a má pocit, že už nemá posluchačům co dalšího nabídnout.“

Půvabná Australanka není ve světě kinematografie žádný nováček. Vidět jsme ji mohli ve filmu „Street Fighter“ z roku 1994, kde si zahrála po boku Jean-Claude Van Damma, dále pak ve snímku "Holy Motors", který byl nominován na Zlatou palmu.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku