"Kyberterorista" Javier Bardem: neumím ani poslat e-mail
Javier Bardem jako Raul Silva | zdroj: Profimedia

"Kyberterorista" Javier Bardem: neumím ani poslat e-mail

9. 11. 2012 – 11:07 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Ačkoli v nové bondovce Skyfall ztvárnil charismatický herec padoucha, který jedním lusknutím prstu dokáže vyřadit z provozu jakoukoli síť či počítač na světě, v reálném životě si Javier Bardem paradoxně s výpočetní technikou neví rady. Jak sám přiznal, nedokáže používat ani elektronickou poštu.

"Kyberterorismus - ani nevím, co to je. Neumím ani poslat e-mail. Je to pro mě úplně jiný svět, s informačními technologiemi jsem hrozně pozadu," přiznal Bardem, jenž se představil v roli zatím nejzákeřnějšího Bondova protivníka Raula Silvy.

Jeho neschopnost ovládat počítač však ve filmu "Skyfall" chytře zamaskoval režisér Sam Mendes použitím vhodných úhlů. "Proto mě vždycky kamera zabírá zezadu, když jsem u počítače," svěřil se herec.

Computery však nejsou jediným Bardemovým slabým místem. Jak totiž přiznal, nevyzná se ani ve zbraních. "Tady jsem taky ztracený. Ani jsem nevěděl, jak se moje zbraň jmenuje, prostě jsem si do uší nacpal špunty a střílel," uvedl.

Navzdory těmto handicapům se však stal Javier Bardem v roli Raula Silvy více než zdatným padouchem, který Jamese Bonda několikrát převeze.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku