Který z herců za svou práci dostává více, než by bylo nezbytně nutné?
zdroj: tisková zpráva

Který z herců za svou práci dostává více, než by bylo nezbytně nutné?

11. 12. 2013 – 11:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Někteří herci jsou tak legendární, že film doslova dokážou díky své tváři prodat. Pak je také mnoho herců, kteří si naúčtují obrovský honorář a filmy s nimi se stanou propadáky.

Podle časopisu Forbes, který jako každý rok porovnal platy hollywoodských hvězd, se tím nejpřeplácenějším stal Adam Sandler. Ten se nejčastěji objevuje v komediálních filmech. Za jeden film si průměrně vydělal kolem 330 milionů korun. I přes to, že film Jack & Jill nebo That’s My Boy nebyly zrovna nadprůměrně výdělečné, snímek Grown Ups 2 (Machři 2) průměr vyrovnává.

Na druhém místě se umístila Katherine Heigl. Za každý dolar investovaný do ní se vrátil skoro čtyřnásobek, což činí filmovému odvětví radost. Katherine se proslavila hlavně ve filmech Chceš mě, chci tě nebo 27 šatů.

Katherine Heigl zdroj: tisková zpráva

Jako třetí se umístila roztomilá Reese Witherspoon, její hodnota ale rapidně klesá dolu. Mezi další adepty na přeplacenost se dostal i Nicolas Cage nebo Matt Damon. Mezi ženami se pak umístila například Jennifer Aniston, která si neváhá za roli říct kolem 200 milionů korun.

Reese Witherspoon zdroj: tisková zpráva

1. Adam Sandler

2. Katherine Heiglová

3. Reese Witherspoonová

4. Nicolas Cage

5. Kevin James

6. Denzel Washington

7. Steve Carell

8. Jennifer Anistonová

9. Matt Damon

10. Ryan Reynolds

Zatím bez komentáře, buďte první!