Kterému zpěvákovi přibylo do sbírky další tetování v podobě oka?
zdroj: Instagram

Kterému zpěvákovi přibylo do sbírky další tetování v podobě oka?

18. 7. 2013 – 12:38 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Tomu se říká skutečný důkaz lásky! Justin Biber chtěl dokázat své matce, jak moc ji má rád, vyobrazením jejího oka na svou ruku.

Devatenáctiletý zpěvák tak přidal další kérku do své početné kolekce. Nyní bude pod drobnohledem oka své matky čtyřiadvacet hodin denně! Ve středu své nové dílko poslal na ukázku svým fanouškům přes Instagram. "Je to práce @bangbangnyc. Maminky vás vždy sledují ;)," žertoval. Jeho třetí oko je natoĺik realistické, že vypadá opravdu magicky a skví se hned pod obrázkem tygra a nápisem believe. A jaké další tetování si už mladý zpěvák stihl pořídit?

Justin Bieber zdroj: Instagram

Na ruku si nedávno nechal udělat parádní sovu, loket mu zdobí obrovská černá hvězda, Ježíš Kristus lýtko levé nohy, nápis v arabštině podpaží, obrázek tygra a rytíře s pozadím hradu také na ruce a v neposlední řadě i královská koruna pod levou klíční kostí. Je možné, že do svých třiceti let na něm nezbyde ani kousek bílé kůže, ale nakonec proč ne?

Kluci z One Direction jsou ještě mnohem dál a co takový bubeník z Blink 182? Tetování je celá jeho image. Nebo si nechá Justin navždy vyobrazit tvář své přítelkyně ci snad už jen kamarádky Seleny Gomez, jako to udělal Zayn Malik z One Direction u své přítelkyně Perrie? Určitě své fanoušky zase brzy překvapí něčím novým.

 

 

Zatím bez komentáře, buďte první!