Kristen Stewart už netruchlí? Schází se prý s pohledným kolegou z branže
zdroj: Profimedia

Kristen Stewart už netruchlí? Schází se prý s pohledným kolegou z branže

14. 7. 2013 – 9:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Americká herečka dlouho truchlila kvůli nešťastnému vztahu s Robertem Pattinsonem. Nyní se ale zdá, že našla zalíbení v novém muži, který ji pomáhá udělat opět šťastnou.

Konečně má třiadvacetiletá herečka opět důvod k tomu se smát! Na pařížském fashion weeku se prý totiž sblížila s kolegou z Hollywoodu, dvaatřicetiletým Michaelem Pittem, který si zahrál kdysi například ve známém seriálu Dawsonův svět, nebo hororu Vesnice.

"Kristen se ještě sice nedostala přes rozchod s Robem, ale snaží se a Michael jí v tom pomáhá," svěřil se zdroj z hereččina okolí. Samozřejmě, že když Roberta vidí v médiích s jinými ženami, bolí ji to, ale na druhou stranu to může i usnadnit jé znovu se zamilovat.

"Slíbila si, že se vrhne naplno do práce a bude toto léto sama. Ale když minulý týden potkala Michaela, totálně jí to zhatilo plány," dodal zdroj. Ona i její nový objev mají mnoho společného, což je i mimojiné vášeň pro knihy. Michael je všestranný typ, který se zajímá dále o malbu, psaní, režii a dokonce nahrál s kapelou Pogoda hudební album.

Zatím bez komentáře, buďte první!