Kristen Stewart: 'Sex v Twilight sáze? Byla to muka'
zdroj: tisková zpráva

Kristen Stewart: 'Sex v Twilight sáze? Byla to muka'

30. 4. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pětadvacetiletá herečka prohlásila, že slavnou scénu, ve které se miluje s Robertem Pattinsonem, si ani trochu neužila.

Pro Kristen Stewart natáčení inkriminované scény představovalo hotové utrpení.

"Muselo to být transcendentní a z jiného světa, nelidské, lepší sex, než si obec dokážete představit… a prostě jsme nevěděli, jak to udělat. Byla to muka. Což naštve, protože jsem samozřejmě chtěla, aby to bylo dobré," svěřila magazínu Harper’s Bazaar.

Kristen Stewart a Robert Pattinson zdroj: tisková zpráva

Přestože většině fanoušků se konečný výsledek nepochybně líbil, představitelka Belly s ním spokojená není. To ovšem trochu souvisí i s její velkou sebekritičností. Stewart je totiž přesvědčená, že chtějí-li to ženy v Hollywoodu někam dotáhnout, musí pracovat mnohem tvrději než muži.

"Hollywood je nechutně sexistický. Je to urážlivé a je to šílené," konstatovala a dodala, že stejně tak šílená jí připadá i touha po slávě.

Řeč přišla také na Kristeninu postavu. Hollywoodská hvězda přiznala, že momentálně je "trochu objemnější," jelikož se cpe svými oblíbenými cheesburgery. Nijak jí to ale netrápí – jde prý pouze o dočasný stav.

 "Když jsem ve stresu nebo pracuji, tak hubnu. Moje váha i spánek jsou vázány na mou nervovou soustavu. Někdy spím i dvanáct hodin v kuse a někdy pár měsíců nespím téměř vůbec," vysvětlila.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku