Kristen Stewart poletí do Austrálie, aby zachránila svůj vztah
zdroj: tisková zpráva

Kristen Stewart poletí do Austrálie, aby zachránila svůj vztah

14. 2. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Herečka plánuje letět za Robertem Pattinsonem, který právě natáčí v Austrálii svůj nový film, aby tak dala poslední šanci na záchranu jejich zkomírajícího vztahu.

Dvaadvacetiletá hvězda Twilight ságy se nechala slyšet, že je zoufalá z toho, že nemůže být s Pattinsonem, který právě natáčí film The Rover. Kristen se rozhodla, že i přes jejich krachující vztah si chce o všem s Robertem promluvit v tváří v tvář a jet za ním do Austrálie na natáčení. Zdroj z jejich okolí prozradil, jak spolu velmi těžko mluvili takhle na dálku. "Kristen chce jet do Austrálie, protože jí Robert neuvěřitelně chybí. Myslí si, že jeho zájem o usmíření slábne, čím déle jsou od sebe a proto chce za ním jet. Robert sice nebude mít na ni tolik času, ale možná jim to může pomoci," uvedl zdroj. Když herec odjel, Kristen se cítila úplně na dně, jako nikdy v životě.

Kristen a Robert zdroj: tisková zpráva

Na druhé straně byl Robert velmi rozčílený, když se dozvěděl, že Kristen kontaktovala režiséra Ruperta Sanderse, kvůli kterému se s ní herec rozešel. Sanders nyní prochází rozvodem, který mu taktéž způsobila nevěra s Kristen a ona se s ním chtěla jen sejít na kafe. Po odletu Roberta do Austrálie se herečka cítila velmi osamělá a proto režisérovi zavolala, protože moc blízkých přátel kromě Roberta nemá.

Robertův kamarád potvrdil, že když herec zjistil, že kontaktovala Sanderse, vůbec nechápal, jak to mohla udělat. Nežárlil, jen tomu nemohl uvěřit. Ale Kristen už tuto kapitolu uzavřela a dávno Robertovi slíbila, že v tom nikdy pokračovat nebude. "Není to tak, že by Kristen hned zavolala Sandersovi, když Rob odletěl. Ona chce být jen s Robertem a s nikým jiným!" vysvětlil kamarád herečky.

Zatím bez komentáře, buďte první!