Kristen Stewart je jako tělo bez duše: Může za to její ex?
zdroj: Profimedia

Kristen Stewart je jako tělo bez duše: Může za to její ex?

7. 7. 2013 – 9:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Kristen, která je jen málokdy v poslední době viděna s úsměvem na tváři, byla vyfocena na letišti při návratu do USA, kam se vracela z módního týdnu v Paříži.

Třiadvacetiletá představitelka Belly z Twilight ságy neprožívá zrovna šťastné období, alespoň co se týká jejího soukromí. Říká se, že od osobního života se odvíjí všechno ostatní a tady to platí dvojnásob. Počínaje aférou s ženatým režisérem Rupertem Sandersem v létě minulého roku, která zapříčinila rozpad jejího dlouholetého vztahu s hereckým kolegou Robertem Pattinsonem a několik jeho obnovení.

Kristen Stewart zdroj: tisková zpráva

Robert se o slepení vztahu a znovunalezení důvěry snažil ze všech sil, ale zřejmě se přes nevěru nepřenese. Nyní je dokonce spojován s vnučkou krále Rock 'n' Rollu Elvise Presleyho Riley Keough, která je stejně jako Kristen velmi krásná žena. I když ta je často viděna v roztrhaných džínách, keckách a ledabylém účesu, dokáže ze sebe udělat pořádnou kost, jako naposledy na přehlídce módní značky Chanel v rámci Paris Fashion Week Haute-Couture, který se konal  toto úterý v Paříži.

Kristen také obsadila čtvrté místo v žebříčku nejmocnějších hereček světa, který vyhlásil časopis Forbes. Alespoň že po pracovní stránce se jí daří.

Zatím bez komentáře, buďte první!