Křehká Taylor Swift je k nezastavení a brzy vydá další album!
zdroj: tisková zpráva

Křehká Taylor Swift je k nezastavení a brzy vydá další album!

16. 7. 2013 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Blonďatá Američanka je sice na pohled křehká holka, ale do práce se rozhodně vrhá naplno a brzy svým fanouškům přichystá překvapení.

Ve svém věku třiadvaceti let je jednou z nejprodávanějších zpěvaček na světě. Jejího alba Red se totiž během prvního týdne prodeje v USA 1,208 milionu kusů a celkově pak 3,62 milionů kusů. A Taylor rozhodně nelení! I když je právě zhruba v polovině svého turné k novému albu, už je připravená na natáčení další desky. A nebude to ledajaké album! Taylor má v plánu oslovit plno umělců, se kterými by ráda spolupracovala.

 

Zpěvačka zatím žádná konkrétní jména neprozradila, ale uvedla, se na spolupráci vždy těší. "Pracujete s tolika různými osobnostmi a najednou objevíte lidi, se kterými přeměníte ve studiu váš sen v realitu. Poznala jsem pár lidí a vím, s kým chci zase spolupracovat. Ale také mám dlouhý seznam dalších osobností, které bych strašně ráda oslovila, protože je obdivuji.“ Dále přiznala, že jí opravdu baví dělat každé album jinak, protože nikdy nechce, aby něco znělo stejně jako to, co už udělala. Nejvíc Taylor naplňuje to, že při tvorbě svého nového alba stojí před výzvou a nekonečnou možností experimentovat. To, jak nakonec album bude vypadat, záleží jenom na snaze a píli.

Časopis Forbes zařadil Swift mezi devětašedesát nejmocnějších celebrit roku 2009 a to díky výdělku 18 milionů dolarů. 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku