Krásnější a zdravější pokožka s MARK scrub
zdroj: tisková zpráva

Krásnější a zdravější pokožka s MARK scrub

24. 6. 2019 – 13:20 | Magazín | Inzerce

Léto je kvůli svým vysokým teplotám, ostrému slunci či koupání v mořské nebo chlorované bazénové vodě pro naše tělo velmi náročné. Proto je vhodné věnovat péči o svou pokožku zvýšenou pozornost. Účinně vám s tím dokáže pomoci i MARK scrub.

Jde o přírodní kávový peeling, který se vyrábí z čistě přírodních ingrediencí. Obsahuje mletá zrnka kávy robusta, mandlový a kokosový olej, hnědý cukr, mořskou sůl nebo pro regeneraci kůže velmi důležitý vitamín E.

Všechny tyto ingredience vytvářejí výjimečnou kombinaci, která účinně bojuje proti nedokona-lostem, jako je vysušená kůže, strie, celulitida či různé ekzémy. MARK scrub totiž pokožku dů-kladně hydratuje a zbaví ji odumřelých kožních buněk a nečistot, čímž mimo jiné krásně vynikne i letní opálení. Kromě toho stimuluje prokrvení a zbavuje pleť toxinů, takže po jeho použití bu-de hebká a jemná na dotek.

Jaké jsou varianty MARKa?
Kávový peeling MARK scrub je aktuálně dostupný v šesti základních aromatech, a sice originál (káva), čokoláda, kokos, citrus, peppermint a meloun. Pokud chcete dopřát kvalitní péči také pokožce svého partnera, sáhněte po pánské variantě for HIM after GYM, který má čokoládově-mátovou vůni, a právě díky mátě pokožku příjemně zchladí.

MARK-Coffee-Original_grande_9783a58f-ed50-4612-8db1-e061576b0870_800x zdroj: tisková zpráva

Chcete-li věnovat speciální péči svému obličeji, pak vyzkoušejte peeling MARK face scrub. Mimo tradičních ingrediencí obsahuje také jojobový, grepfruitový, avokádový a tea tree olej. Jejich kombinace má na pleť hojivé a regenerační účinky, a tím pádem se skvěle hodí i na problema-tickou pleť se sklonem k akné.

Letošní letní novinkou je limitovaná edice peelingu MARK Golden Shine, který si zamilujete hned z několika důvodů. Obsažený kávový olej funguje jako silný antioxidant, pomáhá stimulovat tvorbu kolagenu a elastinu. Účinně bojuje i proti vráskám, striím či celulitidě a pomáhá při čiš-tění pleti. Bio šípkový olej zas působí proti stárnutí pokožky a díky svému oranžovému zabarvení pleť jemně tónuje, rozzáří a sjednotí její přirozený odstín. Účinným pomocníkem je i při hojení jizev či redukci pigmentových skvrn. A co víc, tenhle přírodní peeling navíc obsahuje jemné zla-té částečky, které zanechávají na pokožce lehký zářivý efekt, a tak vypadá doslova jako políbená sluncem. A to je přesně to, po čem v létě všechny toužíme.

Pokud jste milovníkem kávy (nebo aspoň její vůně), jakémkoli peelingu z nabídky MARK scrub, určitě okamžitě podlehnete. Péče o pokožku totiž nebyla ještě nikdy tak zábavná a voňavá jako teď. Další informace včetně e-shopu najdete na www.markscrub.cz, recenze a fotky pak také na Facebooku a Instagramu.