Kráska Kylie Jenner se zastala 'nejošklivější ženy světa'
zdroj: Profimedia

Kráska Kylie Jenner se zastala 'nejošklivější ženy světa'

5. 9. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmnáctiletá televizní hvězda a příležitostná modelka vystoupila na obranu aktivistky Lizzie Velasquez. Ta trpí vzácným syndromem, který jí znemožňuje přibírat na váze.

Poté, co někdo na Internet vypustil kruté video, ve kterém ji označil za "nejošklivější ženu světa", se Lizzie rozhodla stát motivačním řečníkem. Nyní na YouTube zveřejňuje vlastní videa.

Kylie Jenner ji podpořila tím, že na svém Instagramu vystavila její fotku, ke které připsala obsáhlý komentář. V tom mj. konstatovala, že šikanu podobných jedinců považuje za nepřijatelnou a upozornila, že i ona sama se často stává terčem nenávistných výroků.

"Lidé o mě rádi říkají hrozné věci každý den znovu a znovu a někdy to už prostě nemůžu unést. Dokonce i já se tím občas cítím natolik dotčená, že se zhroutím, někam zalezu a pláču," uvedla.

Lizzie Velasquez zdroj: Instagram

Lizzie prý velmi obdivuje za to, jak se s posměšky a urážkami dokáže vyrovnat.

"Přijímá tu negativní energii a obrací ji tím, že cestuje po celém světě a dělá motivační projevy. Když jsem se jí zeptala, jaké je jejich hlavní poselství, řekla mi: 'To nejdůležitější co se snažím vyjádřit je, že vše co potřebujete k dosažení toho, čeho chcete dosáhnout, je statečné srdce. Nechte negativitu, aby vás pozvedla, nikoliv srazila. Jste důležití, jste na světě z nějakého důvodu,'" uzavřela Jenner.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku