Krásce Bagárové málem vypadla prsa z výstřihu!
zdroj: Profimedia

Krásce Bagárové málem vypadla prsa z výstřihu!

6. 9. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Tomu se říká odvaha! Moc českých celebrit ji ovšem nemívá a pokud ano, je to většinou katastrofa. To zpěvačka objevená v jednom z minulých ročníků Superstar rozhodně ví, jak na to.

Devatenáctiletá Monika se s přehledem může řadit mezi nejkrásnější české zpěvačky a určitě jí k tomu dopomáhá i její bezchybná snědá pleť. Když k tomu připočteme i dokonalou postavu, může si dovolit vyjít do společnosti opravdu v čemkoliv. To také ukázala na finálovém večeru prestižní soutěže Elite Model Look 2013, kde zastínila všechny soutěžící krásky.

Monika Bagárová zdroj: Profimedia

Není se čemu divit, i když mnohé z přítomných dam včetně modelek Daniely Peštové a Taťány Kuchařové, které daly přednost odhaleným zádům, Monika se rozhodla odhalit dekolt a udělala dobře! Zaujala přítomné fotografy, kteří museli mít co dělat, aby vůbec zmáčkli spoušť.

Jak se zdá, tak věčně odhalený dekolt a náhodně vypadlá prsa Agáty Hanychové jsou minulostí a mladistvý vzhled a pevná prsa Moniky jsou tak mnohem zajímavější pro zvědavé mužské oko. Zpěvačka se také před pár dny přiznala, že je čerstvě single a po rozchodu s Benem Christovaem byl v jejím životě další muž. "Přítel momentálně není, ale určitě se ničemu nebráním. Představu, jak by měl vypadat nemám. Vizuálně fakt nevím, nemám vyhraněný typ. Je to o tom, jak si dva sednou, jak spolu fungují, jak si rozumí," svěřila se Monika serveru super.cz.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!