Kontroverzní Lady Gaga se nechala ostříhat nakrátko
zdroj: Profimedia

Kontroverzní Lady Gaga se nechala ostříhat nakrátko

23. 4. 2013 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Ze sedmadvacetileté zpěvačky je opět platinová blondýna. Navíc s krátkým sestřihem.

Když si Lady Gaga před časem znatelně ztmavila vlasy, zlé jazyky tvrdily, že zestárla minimálně o deset let. Nyní se pokorně vrátila k blond barvě. Otázkou ovšem je, co fanoušci a novináři řeknou na její nový sestřih.

Popová hvězda se momentálně zotavuje z nedávné operace a ležení v posteli už ji zjevně nebaví. Proto se rozhodla změnit image a v neděli vyrazila za zábavou do losangeleského baru Chateau Marmont. A aby všechny přesvědčila o tom, že bílá je skutečně dobrá, vzala si na sebe bílou halenku a přijela jak jinak než bílým sportovním autem.

Lady Gaga zdroj: tisková zpráva

Připomeňme, že Lady Gaga se svými účesy experimentuje ráda. Například loni si znamení smutku nechala vyholit a později i potetovat celé temeno hlavy. Už dříve přitom přiznala, že její vlasy jsou ze všech těch chemikálií a barev ve velmi špatném stavu a musí si je proto pravidelně stříhat nakrátko.

"Mám vlastně chemický střih, protože mi vlasy ve velkém vypadávají," postěžovala si před dvěma lety časopisu People. Pokud takhle bude pokračovat dál, riskuje, že se jednoho dne probudí holohlavá.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku