Konečně! Klip k písni Best Song Ever je na světě. Podívejte se na nové video One Direction
zdroj: Facebook

Konečně! Klip k písni Best Song Ever je na světě. Podívejte se na nové video One Direction

23. 7. 2013 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Nový videoklip se po dlouhém očekávání objevil na internetu a jednoznačně nadchne všechny fanoušky.

V klipu Best Song Ever je konečně k vidění přehlídka namaskovaných členů z britského uskupení One Direction, na jehož představení se čekalo dlouhou dobu. Svoje fanoušky kluci pár týdnů natahovali, ale co připravují, jsme se mohli podívat v teaserech, kterými skalní příznivce poměrně pravidelně zásobovali. Nyní konečně světlo světa spatřilo celé hudební video, které má přes šest minut.

Některá z maskování kluků jsme už viděli, ale hrudník porostlý hustými dlouhými a černými chlupy, které má na těle připevněné jindy až žensky a křehce vypadající Louis Tomlinson, je opravdu vzrušující podívaná. Třešničkou je pak zlatý řetěz, který se v porostu doslova třpytí. Jak z klipu vyplývá, kluci se nenechají dotlačit do looku, který nechtějí a jdou si svou cestou, která je soudě podle fanouškovského okruhu správná.

One Direction zdroj: tisková zpráva

Niall Horan a Louis Tomlison se ve videu proměnili v muže v pokročilém věku a tomu sekunduje i jejich vzhled. Naopak Zayn Malik se proměnil v sexy roštěnku, sekretářku Veronicu a Harry Styles v uťáplého marketingového poradce. Pro kluky to byla nová zkušenost, která se stala opravdovým zážitkem. Klip je celý pojatý jako nadsázka a nelze si nevšimnout, že One Direction si tak trochu utahují ze svých konkurentů, britské skupiny The Wanted a jejich klipu Walks Like Rihanna.Nová píseň se také stane úvodní k filmu This Is Us 3D, který bude k vidění v českých kinech od 5.9.2013.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!